ChatGPT Nedir? ChatGPT Faydaları? ChatGPT Alternatifleri?

ChatGPT Nedir? ChatGPT Faydaları? ChatGPT Alternatifleri?

ChatGPT , insan benzeri konuşma diyaloğu oluşturmak için doğal dil işlemeyi kullanan bir yapay zeka ( AI ) sohbet robotudur. Dil modeli sorulara yanıt verebilir ve makaleler, sosyal medya gönderileri, makaleler, kodlar ve e-postalar dahil olmak üzere çeşitli yazılı içerikler oluşturabilir.

ChatGPT, üretken yapay zekanın bir biçimidir ; kullanıcıların yapay zeka tarafından oluşturulan insan benzeri görselleri, metinleri veya videoları almak için istemler girmelerine olanak tanıyan bir araçtır.

ChatGPT, müşteri hizmetleri web sitelerinde bulunan otomatik sohbet hizmetlerine benzer, çünkü insanlar ona sorular sorabilir veya ChatGPT'nin yanıtlarına açıklama talep edebilir. GPT, ChatGPT'nin istekleri nasıl işlediğini ve yanıtları nasıl formüle ettiğini ifade eden "Üretken Önceden Eğitimli Transformatör" anlamına gelir. ChatGPT , insan geri bildirimi ve en iyi yanıtları sıralayan ödül modelleri aracılığıyla pekiştirmeli öğrenmeyle eğitilir . Bu geri bildirim, gelecekteki yanıtları iyileştirmek için ChatGPT'nin makine öğrenimiyle güçlendirilmesine yardımcı olur.

ChatGPT'yi Kim Buldu?

Bir yapay zeka araştırma şirketi olan OpenAI , ChatGPT'yi oluşturdu ve aracı Kasım 2022'de piyasaya sürdü. Araç, 2015 yılında Elon Musk ve Sam Altman'ın da aralarında bulunduğu bir grup girişimci ve araştırmacı tarafından kuruldu. OpenAI, Microsoft'un da aralarında bulunduğu birçok yatırımcı tarafından destekleniyor. en dikkate değer. OpenAI ayrıca bir yapay zeka metinden sanata dönüştürme oluşturucusu olan Dall-E'yi de yarattı.

ChatGPT nasıl çalışır?

ChatGPT, veri dizileri içindeki kalıpları bulmak için özel algoritmalar kullanan Üretken Önceden Eğitimli Transformatörü aracılığıyla çalışır. ChatGPT başlangıçta GPT-3 büyük dil modelini, bir sinir ağı makine öğrenimi modelini ve üçüncü nesil Üretken Önceden Eğitimli Transformatörü kullandı . Transformatör bir yanıt formüle etmek için önemli miktarda veriden yararlanır.

ChatGPT artık algoritması için ince ayar süreci içeren GPT-3.5 modelini kullanıyor. ChatGPT Plus , daha hızlı yanıt süresi ve internet eklentileri sunan GPT-4'ü kullanır. GPT-4 ayrıca önceki modellere kıyasla fotoğrafları tanımlama, resimler için altyazı oluşturma ve 25.000 kelimeye kadar daha ayrıntılı yanıtlar oluşturma gibi daha karmaşık görevleri de gerçekleştirebilir.

ChatGPT, dönüştürücü sinir ağları aracılığıyla insana benzer metinler üretmek için makine öğreniminin bir alt kümesi olan derin öğrenmeyi kullanır . Dönüştürücü, eğitim verilerinin tipik sırasını temel alarak sonraki kelime, cümle veya paragraf dahil olmak üzere metni tahmin eder.

Eğitim genel verilerle başlar, ardından belirli bir görev için daha özelleştirilmiş verilere geçer. ChatGPT, insan dilini öğrenmek için çevrimiçi metinlerle eğitildi ve ardından konuşmaların temellerini öğrenmek için transkriptleri kullandı.

İnsan eğitmenleri konuşmalar yapar ve yanıtları sıralar. Bu ödül modelleri en iyi yanıtların belirlenmesine yardımcı olur. Sohbet robotunu eğitmeye devam etmek için kullanıcılar, yanıtın yanındaki beğenilen veya beğenilmeyen simgelerini tıklayarak yanıta olumlu veya olumsuz oy verebilir. Kullanıcılar ayrıca gelecekteki diyalogları geliştirmek ve ince ayarlar yapmak için ek yazılı geri bildirim de sağlayabilirler.

Kullanıcılar ChatGPT'ye ne tür sorular sorabilir?

Kullanıcılar ChatGPT'ye "Hayatın anlamı nedir?" gibi basit veya daha karmaşık sorular da dahil olmak üzere çeşitli sorular sorabilir. veya "New York hangi yılda eyalet oldu?" ChatGPT, STEM disiplinlerinde uzmandır ve kod yazabilir veya hata ayıklayabilir. ChatGPT'de sorulacak soru türlerinde herhangi bir sınırlama yoktur. Ancak ChatGPT, 2021 yılına kadar olan verileri kullandığından o yıla ait olaylar ve veriler hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Konuşmaya dayalı bir sohbet robotu olduğu için kullanıcılar daha fazla bilgi isteyebilir veya metin oluştururken tekrar denemesini isteyebilir.

İnsanlar ChatGPT'yi nasıl kullanıyor?

ChatGPT çok yönlüdür ve insan sohbetlerinden daha fazlası için kullanılabilir. İnsanlar ChatGPT'yi aşağıdakileri yapmak için kullandı:

  • Bilgisayar programlarını kodlayın ve koddaki hataları kontrol edin.
  • Müzik bestelemek.
  • Taslak e-postalar.
  • Makaleleri, podcast'leri veya sunumları özetleyin.
  • Sosyal medya gönderilerini senaryolayın.
  • Makaleler için başlıklar oluşturun.
  • Matematik problemlerini çözün.
  • Arama motoru optimizasyonu için anahtar kelimeleri keşfedin .
  • Web siteleri için makaleler, blog gönderileri ve testler oluşturun.
  • Bir blog gönderisinin sunum metni gibi farklı bir ortam için mevcut içeriği yeniden ifade edin.
  • Ürün açıklamalarını formüle edin.
  • Oyun oynamak.
  • Özgeçmiş ve kapak mektubu yazmak da dahil olmak üzere iş aramalarına yardımcı olun.
  • Önemsiz sorular sorun.
  • Karmaşık konuları daha basit bir şekilde açıklayın.
  • Video komut dosyaları yazın.
  • Ürünler için pazarları araştırın.
  • Sanat üretin.

Diğer chatbotların aksine ChatGPT, konuşmayı daha akıcı bir şekilde sürdürmek için çeşitli soruları hatırlayabilir.

ChatGPT'nin faydaları nelerdir?

Program gelişmeye devam ettikçe işletmeler ve kullanıcılar hala ChatGPT'nin faydalarını araştırıyor. Bazı faydalar aşağıdakileri içerir:

  • Yeterlik. Yapay zeka destekli sohbet robotları rutin ve tekrarlanan görevleri yerine getirebilir ve bu da çalışanların daha karmaşık ve stratejik sorumluluklara odaklanmasına olanak tanır.
  • Tasarruf. Yapay zeka sohbet robotlarını kullanmak, ek çalışanları işe almak ve eğitmekten daha uygun maliyetli olabilir.
  • Geliştirilmiş içerik kalitesi. Yazarlar, dilbilgisi veya bağlamsal hataları iyileştirmek veya içerikle ilgili beyin fırtınası yapmak için ChatGPT'yi kullanabilir. Çalışanlar sıradan bir metni alıp dilini geliştirmeyi veya ifadeler eklemeyi isteyebilir.
  • Eğitim ve öğretim. ChatGPT, sanal bir öğretmen olarak hizmet etmenize yardımcı olmak için daha karmaşık konularda açıklamalar sağlamaya yardımcı olabilir. Kullanıcılar ayrıca kılavuzlar ve yanıtlara ilişkin gerekli açıklamaları isteyebilir.
  • Daha iyi yanıt süresi. ChatGPT, yardım arayan kullanıcıların bekleme sürelerini azaltan anında yanıtlar sağlar.
  • Artan kullanılabilirlik. Yapay zeka modelleri sürekli destek ve yardım sağlamak için günün her saati mevcuttur.
  • Çok dilli destek. ChatGPT birden fazla dilde iletişim kurabilir veya küresel hedef kitleye sahip işletmeler için çeviri sağlayabilir.
  • Kişiselleştirme. Yapay zeka sohbet robotları, önceki etkileşimlere dayalı olarak yanıtları kullanıcının tercihlerine ve davranışlarına göre uyarlayabilir.
  • Ölçeklenebilirlik. ChatGPT aynı anda birçok kullanıcıyı yönetebilir; bu da yüksek kullanıcı katılımına sahip uygulamalar için faydalıdır.
  • Doğal dil anlayışı. ChatGPT insan benzeri metinleri anlar ve üretir; dolayısıyla içerik oluşturma, soruları yanıtlama, konuşmalara katılma ve açıklamalar sağlama gibi görevler için kullanışlıdır.
  • Dijital erişilebilirlik. ChatGPT ve diğer AI sohbet robotları, gezinmesi diğer arayüzlere göre daha kolay olabilen metin tabanlı etkileşimler sağlayarak engelli bireylere yardımcı olabilir.

ChatGPT'nin sınırlamaları nelerdir? Ne kadar doğru?

ChatGPT'nin bazı sınırlamaları aşağıdakileri içerir:

  • İnsan dilinin karmaşıklığını tam olarak anlayamıyor. ChatGPT, girdiye dayalı olarak kelimeler üretecek şekilde eğitilmiştir. Bu nedenle yanıtlar yüzeysel görünebilir ve gerçek içgörüden yoksun görünebilir.
  • 2021 sonrası veri ve olaylara dair bilgi eksikliği. Eğitim verileri 2021 içeriğiyle bitiyor. ChatGPT, çektiği verilere göre yanlış bilgiler sağlayabilir. ChatGPT sorguyu tam olarak anlamazsa hatalı bir yanıt da verebilir. ChatGPT hâlâ eğitilmektedir, dolayısıyla bir yanıt yanlış olduğunda geri bildirim yapılması önerilir.
  • Yanıtlar bir makine gibi gelebilir ve doğal olmayabilir. ChatGPT bir sonraki kelimeyi tahmin ettiğinden veya ve gibi kelimeleri aşırı kullanabilir . Bu nedenle insanların, tıpkı insan yazısı gibi, daha doğal bir şekilde akmasını sağlamak için içeriği gözden geçirmesi ve düzenlemesi gerekiyor.
  • Özetliyor ancak kaynak göstermiyor. ChatGPT, herhangi bir veri veya istatistiğe ilişkin analiz veya öngörü sağlamaz. ChatGPT istatistikler sağlayabilir ancak bu istatistiklerin ne anlama geldiği veya konuyla nasıl bağlantılı olduğu konusunda gerçek bir yorum sunmaz.
  • Alaycılığı ve ironiyi anlayamaz. ChatGPT bir metin veri kümesini temel alır.
  • Bir sorunun yanlış kısmına odaklanabilir ve yerini değiştiremeyebilir. Örneğin, ChatGPT'ye sorarsanız, "Bir at, büyüklüğüne göre iyi bir evcil hayvan mıdır?" ve sonra ona "Peki ya kedi?" diye sorun. ChatGPT, hayvanın evcil hayvan olarak sahiplenilmesi hakkında bilgi vermek yerine yalnızca hayvanın boyutuna odaklanabilir. ChatGPT farklı değildir ve cevabını tek bir yanıtta birden fazla soruyu kapsayacak şekilde değiştiremez.

ChatGPT ile ilgili etik kaygılar nelerdir?

ChatGPT bazı görevler için yararlı olsa da, nasıl kullanıldığına bağlı olarak önyargı , mahremiyet ve güvenlik eksikliği, eğitimde ve işte hile yapma gibi bazı etik kaygılar vardır.

İntihal ve aldatıcı kullanım

ChatGPT, insani yetenekleri nedeniyle hile yapma, taklit etme veya yanlış bilgi yayma gibi şekillerde etik olmayan bir şekilde kullanılabilir. Eğitimciler, öğrencilerin ChatGPT'yi hile yapmak, intihal yapmak ve makale yazmak için kullanmasına ilişkin endişelerini dile getirdi. CNET, hatalarla dolu makaleler oluşturmak için ChatGPT'yi kullandığında bu haberi yaptı.

Hile ve intihalin önlenmesine yardımcı olmak için OpenAI, insan ve yapay zeka tarafından oluşturulan metinleri ayırt edecek bir yapay zeka metin sınıflandırıcısını duyurdu. Ancak altı aylık kullanılabilirliğin ardından OpenAI, "düşük doğruluk oranı" nedeniyle aracı geri çekti.

Metnin bir kişi tarafından yazıldığına ve yapay zeka tarafından oluşturulduğuna dair olasılıkları sınıflandırmak için Copyleaks veya Writing.com gibi çevrimiçi araçlar var. OpenAI, yapay zeka tarafından oluşturulan içeriğin tanımlanmasına yardımcı olmak için daha uzun metin parçalarına filigran eklemeyi planlıyor .

ChatGPT kod yazabildiği için siber güvenlik açısından da sorun teşkil ediyor. Tehdit aktörleri, kötü amaçlı yazılım oluşturmaya yardımcı olmak için ChatGPT'yi kullanabilir . Bir güncelleme, isteği durdurarak kötü amaçlı yazılım oluşturma sorununu giderdi, ancak tehdit aktörleri OpenAI'nin güvenlik protokolünü aşmanın yollarını bulabilir.

ChatGPT, onu birinin yazısını ve dil stilini kopyalamak üzere eğiterek o kişinin kimliğine bürünmek için de kullanılabilir. Chatbot daha sonra hassas bilgiler toplamak veya dezenformasyon yaymak için güvenilir bir kişinin kimliğine bürünebilir .

Eğitim verilerinde önyargı

ChatGPT ile ilgili en büyük etik kaygılardan biri eğitim verilerindeki önyargıdır . Modelin aldığı verilerde herhangi bir sapma varsa bu, modelin çıktısına yansıtılır. ChatGPT ayrıca saldırgan veya ayrımcı olabilecek dili de anlamaz. Önyargıyı sürdürmekten kaçınmak için verilerin gözden geçirilmesi gerekir, ancak çeşitli ve temsili materyallerin dahil edilmesi, doğru sonuçlar için önyargının kontrol edilmesine yardımcı olabilir.

İşleri ve insan etkileşimini değiştirmek

Teknoloji ilerledikçe ChatGPT, veri girişi ve işleme, müşteri hizmetleri ve çeviri desteği gibi genellikle insanlar tarafından gerçekleştirilen belirli görevleri otomatik hale getirebilir. İnsanlar bunun işlerinin yerini alabileceğinden endişe ediyor, bu nedenle ChatGPT ve yapay zekanın çalışanlar üzerindeki etkisini dikkate almak önemli.

ChatGPT, işçileri değiştirmek yerine iş fonksiyonlarını desteklemek ve istihdam kaybını önlemek için yeni iş fırsatları yaratmak olarak kullanılabilir. Örneğin avukatlar, dava notlarının özetlerini ve sözleşme veya anlaşma taslaklarını oluşturmak için ChatGPT'yi kullanabilir. Metin yazarları da makale taslakları ve başlık fikirleri için ChatGPT'yi kullanabilir.

Gizlilik sorunları

ChatGPT, girdiye dayalı metin kullandığından hassas bilgileri açığa çıkarma potansiyeline sahiptir. Modelin çıktısı aynı zamanda bir bilgi isteminden bilgi toplayarak ve bu bilgiyi kullanıcının telefon numarası ve e-postasıyla ilişkilendirerek bireyleri izleyebilir ve profilini çıkarabilir. Daha sonra bilgiler süresiz olarak saklanır.

ChatGPT'ye nasıl erişebilirsiniz?

ChatGPT'ye erişmek için bir OpenAI hesabı oluşturun. Chat.openai.com adresine gidin ve ardından "Kaydol"u seçin ve bir e-posta adresi girin veya oturum açmak için bir Google veya Microsoft hesabı kullanın.

Kaydolduktan sonra ChatGPT ana sayfasındaki mesaj kutusuna bir bilgi istemi veya soru yazın. Kullanıcılar daha sonra aşağıdakileri yapabilir:

  • Yeni bir sorgu için farklı bir bilgi istemi girin veya açıklama isteyin.
  • Yanıtı yeniden oluşturun.
  • Yanıtı paylaşın.
  • Beğenme veya beğenmeme seçeneğiyle yanıtı beğenin veya beğenmeyin.
  • Yanıtı kopyalayın.

ChatGPT kapasitesi dolduğunda ne yapmalısınız?

ChatGPT aynı anda çok sayıda kullanıcıyı yönetebilse de bazen aşırı yükleme olduğunda maksimum kapasiteye ulaşır. Bu genellikle saat dilimine bağlı olarak sabahın erken saatleri veya akşam gibi yoğun saatlerde gerçekleşir.

Kapasite doluysa farklı zamanlarda kullanmayı deneyin veya tarayıcıda yenile tuşuna basın. Diğer bir seçenek ise bir abonelik olan ancak talebin yüksek olduğu dönemlerde bile genellikle her zaman kullanılabilen ChatGPT Plus'a yükseltmektir.

ChatGPT ücretsiz mi?

ChatGPT, OpenAI'nin web sitesi aracılığıyla ücretsiz olarak edinilebilir. Kullanıcıların ücretsiz bir OpenAI hesabına kaydolmaları gerekir. GPT-4'e erişim, daha hızlı yanıtlar, karartma pencerelerinin olmaması ve sınırsız kullanılabilirlik için ChatGPT Plus'a yükseltme seçeneği de mevcuttur. ChatGPT Plus ayrıca aylık 20 ABD doları tutarında bir abonelik ücreti karşılığında yeni özelliklere öncelikli erişim sağlar.

Abonelik olmadan sınırlamalar vardır. Ücretsiz sürümün en dikkate değer sınırlaması, program kapasitesi dolduğunda ChatGPT'ye erişimdir. Plus üyeliği, kapasite kesintilerini önlemek için sınırsız erişim sağlar.

ChatGPT'nin alternatifleri nelerdir?

ChatGPT'nin popülaritesi nedeniyle kapasite sorunları nedeniyle çoğu zaman kullanılamıyor. Google, ChatGPT'ye yanıt olarak Bard'ı duyurdu. Google Bard, en son bilgileri sağlamak için Google araması yoluyla doğrudan internetten bilgi alacaktır.

Microsoft, Bing'e ChatGPT işlevselliğini ekleyerek internet arama motoruna kullanıcılar için bir sohbet modu kazandırdı. Bing'deki ChatGPT işlevselliği, eğitimi güncel olduğundan ve 2021 verileri ve etkinlikleriyle sona ermediğinden bu kadar sınırlı değildir.

Aşağıdakiler de dahil olmak üzere ChatGPT'ye başka metin oluşturucu alternatifleri de vardır:

  • AI-Writer.
  • Article Forge.
  • ChatSonic.
  • Copysmith.
  • DeepL Write.
  • Google Bard.
  • Jasper.
  • Magic Write.
  • Open Assistant.
  • Peppertype.
  • Perplexity AI.
  • Spellbook.
  • Rytr.
  • YouChat.

ChatGPT için kodlama alternatifleri aşağıdakileri içerir:

  • AlphaCode.
  • Amazon CodeWhisperer.
  • CodeStarter.
  • CodeWP.
  • Cody.
  • Enzyme.
  • Ghostwriter.
  • GitHub Copilot.
  • Mutable.ai.
  • OpenAI Codex.
  • Seek.
  • Tabnine.

Ağustos 2023'te OpenAI,   ChatGPT'nin kurumsal sürümünü duyurdu. Kurumsal sürüm, daha uzun bir bağlam penceresi, özelleştirme seçenekleri ve veri analizi ile daha yüksek hızlı GPT-4 modelini sunar. ChatGPT'nin bu modeli, verileri kuruluş dışında paylaşmaz.

Eylül 2023'te OpenAI, ChatGPT'nin görüntüleri konuşmasına ve tanımasına olanak tanıyan yeni bir güncellemeyi duyurdu. Kullanıcılar buzdolaplarında bulunanların resimlerini yükleyebilir ve ChatGPT akşam yemeği için fikirler sağlayacaktır. Kullanıcılar, halihazırda sahip oldukları malzemelerle adım adım tarifler almak için etkileşime geçebilirler. İnsanlar ayrıca fotoğraflar hakkında (yer işaretleri gibi) sorular sormak ve gerçekleri ve tarihi öğrenmek için sohbete katılmak için ChatGPT'yi kullanabilir.

Kullanıcılar ayrıca ChatGPT ile etkileşime geçmek ve diğer sesli asistanlar gibi konuşmak için sesi kullanabilirler . İnsanlar diğer seçeneklerin yanı sıra hikayeler istemek, önemsiz sorular sormak veya şakalar istemek için sohbet edebilir.

Ses güncellemesi hem iOS hem de Android uygulamalarında mevcut olacak. Kullanıcıların bunu kendi ayarlarında kullanmak için kaydolmaları yeterli olacaktır. Görseller, uygulamalar ve ChatGPT'nin web sitesi de dahil olmak üzere tüm platformlarda mevcut olacak.

Kasım 2023'te OpenAI, kullanıcıların belirli bir kullanım durumu için kendi ChatGPT sürümlerini özelleştirmelerine olanak tanıyan GPT'lerin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Örneğin, bir kullanıcı yalnızca sosyal medya gönderilerine komut dosyası yazan, koddaki hataları kontrol eden veya ürün açıklamalarını formüle eden bir GPT oluşturabilir . Kullanıcı, özel GPT bağlamını sağlamak için GPT oluşturucuya talimatlar ve bilgi dosyaları girebilir. OpenAI ayrıca kullanıcıların özel botlarını paylaşmalarına ve para kazanmalarına olanak tanıyan GPT mağazasını da duyurdu.

Aralık 2023'te OpenAI, yapay zeka modellerini haber raporlama konusunda eğitmek için Axel Springer ile ortaklık kurdu. ChatGPT kullanıcıları bu anlaşmanın bir parçası olarak Bild ve Welt, Business Insider ve Politico'dan gelen haberlerin özetlerini görebilecek. Bu anlaşma, ChatGPT'ye chatbot yanıtlarında daha güncel bilgiler sağlıyor ve kullanıcılara haber hikayelerine erişmeleri için başka bir yol sunuyor. OpenAI ayrıca Associated Press ile haber raporlama arşivinin chatbot yanıtları için kullanılması konusunda bir anlaşma yaptığını da duyurdu.

Tabiki bu opencart temalarını kullanmak için öncelikle Opencart kurulumunu ve gerekli eklentilerini kurmanız gerekiyor. Sizin için bu işlemi kolaylaştırdık. Opencart son sürümü Opencart 3.0.3.8 Türkçeleştirilmiş halde ve gerekli olan eklentileri kurulmuş olarak sizler için hazırladık. Opencart 3.0.3.8 Türkçe Temalı ve Gerekli Eklentilerle Tam Kurulum linkinden indirerek kurulum yapabilirsiniz.

Çevrimiçi internet mağazanıza zarif bir tema seçmek için tavsiye edebileceğimiz en iyi opencart temaları ve şablonlarını bu sayfada bulabilirsiniz! Tema seçiminizi yaparken kesinlikle profesyoneller tarafından sunulan zarif ve sade tasarımlardan yana tercihinizi yapın. Odak noktası olarak ürünler içeren temiz sayfa düzeni ve kullanıcı dostu bir sayfa gezintisi, iyi uygulama ve sanatsal cazibe arasındaki dengeyi gösterir. Emin olun, site ne kadar iyi olursa, ziyaretçileri bu konseptten keyif alacaklar ve daha fazla ürün satın almak için mağazaya geri döneceklerdir.

Mevcut mağazanız yerine işletmeniz için daha uygun tema bulursanız,OpenCart geçişi sizin için yararlı olacaktır. Olağanüstü özelliklerinden tam olarak yararlanmak için OpenCart'ı en son sürüme yükseltmeyi seçebilirsiniz.

OpenCart'ı tercih etmek üzereyseniz, mağaza tasarımı dikkate almanız gereken en önemli şeylerden biridir. Bu nedenle, bu makale kesinlikle sizin ihtiyacınız olan bilgilendirme yazısıdır. Büyüleyici vitrininiz için 2022 Yılı En iyi OpenCart temalarını bulmaya devam edin.

En iyi OpenCart temaları nelerdir?

OpenCart, 1700'den fazla mağaza şablonundan oluşan geniş bir koleksiyon sağlayarak adı puan tablosunda ilk sıralarda yer alır. Temaların bazıları ücretsizdir, bazıları ise size yaklaşık 20 $ - 100 $ aralığında mal olur ve en pahalı olanı için ise 6000 $ 'a kadar ödemeniz gerekir.

Çok sayıda mağaza temalarının yanı sıra OpenCart, kullanımı kolay arayüzünün yanı sıra düşük işletme maliyetleriyle de ünlüdür. Daha fazla bilgi için lütfen OpenCart incelememizi buradan okuyun.

Bu bölümde, en iyi OpenCart temalarını önermek isteriz, böylece değerli zamanınızı binlerce şablona göz atarak harcamak zorunda kalmayacaksınız. Bu listedeki tüm temalar, kullanıcı sayısı, satışları, yorumları, fiyatı ve özellikleri de dahil olmak üzere en önemli kriterlere göre özenle seçilmiştir:

Şu konuda ilginizi çekebilir: 2020 yapımı eniyi seçme filmler 

E-ticaret siteleri yani alışveriş sitesi tasarımı konusunda profesyonel destek, hizmet ve gelişmiş altyapı ile benzersiz Safir E ticaret paketleri sunuyoruz. Uygun fiyatlı gelişmiş Safir E-ticaret yazılımı ve paketleri ile e-ticarete başlayın. Alışveriş sitesi için çok büyük paralar ödemenize gerek yok.


Beğendiğiniz ve almak istediğiniz temanın satın alma aşamasından kurulumu ve genel ayarları, güvenlik ayarları, Türkçeleştirme işlemleri gibi her türlü işlemleri müşteri memnuniyeti önceliğimiz olmak üzere tamamlayıp teslim ediyoruz.