MailEnable ile Mail alırken sorun! Mail Gelmiyor!

MailEnable ile Mail alırken sorun! Mail Gelmiyor!

MailEnable ile mail alırken sorun mail gelmiyor sorunmu yaşıyorsunuz? MailEnable, dünyanın en büyük hosting şirketlerinden bazıları tarafından barındırılan e-posta ve işbirliği için çözüm olarak seçilmiştir. Etkileyici web postası, mobil bağlantı, istenmeyen e-posta ve diğer özellikler sektör lideri olarak yerini sağlamlaştırdı.

Server’ınızda mail enabled kurulu ise ve eposta gönderebildiğiniz halde, size eposta gelmiyor ve göndermek isteyenler alttaki hatayı alıyorsa;

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.

Problemin çözümü ; Mail Enable Administrator’u açınız,

Servers altında => Connectors => Sağ click => Properties penceresinde Inbound sexmesine geliyoruz.

General bölümünde 587 olarak ayarladığımız çıkış portu ekranını 25 olarak tekrar değiştiriyoruz, daha sonra hemen altında bulunan “Also listen on alternate port” (Bu portuda dinle.. ) seçeneğini işaretleyerek bu kısıma 587 yazıyoruz. Sunucumuza gelen mailler 25 portu üzerinden geleceği için bu portu kapattığımızda mail alamıyoruz.

Mobil Cihazlarınızda Kişiler, Randevular ve Mesajlar. Her zaman her yerde.

Modern akıllı telefonlar ve mobil cihazlar, “Bulut” da saklanan e-postaya, kişilere, takvimlere, görevlere ve dosyalara erişmek için çeşitli yöntemlere sahiptir.

MailEnable, doğru senkronizasyon için gereken tüm ana protokolleri destekler. Değişiklikler, posta kutusuna bağlanan tüm cihazlara yansır, ihtiyacınız olan verilere, ihtiyacınız olduğunda erişmenizi sağlar.

MailEnable, cep telefonlarının bu verileri ActiveSync, SyncML, CardDAV, CalDAV ve WebDAV ile senkronize etmelerini sağlar.

Microsoft Outlook için MAPI Bağlayıcısı

Outlook kullanıcıları, kişisel takvim, iletişim yönetimi ve görev izleme özellikleri hakkında bilgi sahibi olacak ve MailEnable Webmail kullanıcıları da web posta istemcisi aracılığıyla desteklenen aynı özelliklerin farkında olacaktır. Şimdi MAPI bağlayıcısına bağlı olarak, bu iki özellik bağlanır ve sunucunuzun barındırdığı takvimi, masaüstünüzdeki Outlook istemcinize, kişi ve görev listelerinizle birlikte getirir.

Hem Outlook’ta hem de web posta istemcisinde yapılan değişiklikler gerçek zamanlı olarak iletilir, böylece parmaklarınızın ucunda en güncel verilere sahip olduğunuzdan daima emin olabilirsiniz. İşteyken, Outlook’u kullanarak bir randevu planlayabilir, görev listenize bir “Yapılacak iş” öğesi ekleyebilir ve bir kişinin cep telefonu numarasını güncelleyebilirsiniz. O zaman uzaktayken

Video: MAPI Bağlayıcısı – Kişiler ve Randevular

 Masanızdan, çalışma masanızda yapılan en son güncellemelerle birlikte, webmail istemcisindeki bilgilerinize erişebilirsiniz. Ve, elbette, aynı şekilde tersine – ofisinizden uzaktayken bir telefon görüşmesi alırsanız ve bu randevuyu yeniden planlamanız gerekiyorsa, değişikliği yapmak için web postasını kullanabilir ve masanıza geri döndüğünüzde, güncellenecek ve hiçbir şey kaçırmayacaksınız.